VRIJBLIJVEND ASBEST OFFERTES AANVRAGEN

Vul s.v.p. het formulier volledig en correct in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes op maat (landelijke dekking)

Hoe werkt het?

U vult het aanvraagformulier in en drukt op ‘gratis offerte aanvragen.’ Uw aanvraag komt bij ons binnen waarna deze gecontroleerd wordt op volledigheid van gegevens. Uw aanvraag wordt daarna in behandeling genomen door onze erkende partners. Binnen 1 tot enkele werkdagen ontvangt u één of meerdere aanbiedingen en documentatie, hetzij per e-mail, hetzij per post.

Waarom wij uw gegevens nodig hebben

Deze website is specifiek bedoeld voor het verstrekken van informatie over onder meer asbestverwijdering én om u snel een offerte te kunnen verstrekken.Telefonisch contact is in tweede instantie van toepassing, nl. op uw verzoek of indien noodzakelijk zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Hoe nauwkeuriger het formulier wordt ingevuld, des te nauwkeuriger (én scherper) kunnen wij u een offerte sturen. 

Subsidie Verwijdering Asbestdak

De overheid stelt een subsidie beschikbaar voor het verwijderen van een asbestdak, met een maximum van € 25.000. De regeling loopt tot en met 2019. In uw offerte zal aangegeven worden op hoeveel subsidie u recht hebt.

Voordat u een offerte aanvraagt!

Wij verzoeken u – voordat u een offerte aanvraagt – om rekening te houden met het volgende:

  • In woningen met een bouwjaar na 1993 komt geen asbest meer voor
  • Heeft u asbest (bijvoorbeeld golfplaten) dat u kunt verwijderen zonder te hoeven boren/zagen/breken/scheuren en gaat het om minder dan 35 m2? Dan mag u het asbest zelf verwijderen en afvoeren naar de gemeentelijke stort. (wel verpakt in asbestgeschikte zakken).
  • Voordat u asbest mag laten verwijderen (indien het gaat om meer dan 35 m2 of asbest dat niet zomaar zonder schade verwijderd kan worden, zoals bijvoorbeeld asbest in kit, ondervloer, thermische isolatie etc) MOET u de beschikking hebben over een asbestinventarisatierapport. Zonder dat zal geen enkel gecertificeerd bedrijf het asbest verwijderen
  • U kunt bij ons zowel een offerte aanvragen als ook een offerte voor asbest inventarisatie of een combinatie daarvan.
  • Houdt u a.u.b. rekening met het feit dat bij ons aangesloten asbestbedrijven energie en tijd besteden aan uw offerte en dat het wel zo prettig is indien u telefonisch of per e-mail bereikbaar bent voor vragen.