Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw aanvraag in goede orde ontvangen!

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en gaan daarmee gelijk voor u aan de slag. U kunt binnen enkele werkdagen enkele keurige offertes verwachten van verschillende asbestinventarisatiebedrijven en asbestverwijderingsbedrijven.

Stap 1: Wij nemen telefonisch contact met u op via het nummer 085-0645660

Uw contactpersoon Andreas de Antoni van het bedrijf Valideas neemt telefonisch contact met u op om de echtheid van uw aanvraag te controleren en om eventuele aanvullende vragen te stellen of uw vragen te beantwoorden.

Waarom? Wij werken met gerenommeerde asbestverwijdering en asbestinventarisatiebedrijven door geheel Nederland. Deze bedrijven gaan geheel gratis en voor u vrijblijvend een mooie offerte op maat maken. Om zeker te zijn dat alle gegevens kloppen (zoals bijvoorbeeld het door u opgegeven telefoonnummer) verifiëren wij vooraf de door de aanvrager geleverde informatie.

Hoe lang duurt dat? Wij hebben hooguit enkele minuten nodig om alle informatie te verifiëren.

Stap 2: Nadat wij uw aanvraag geverifieerd hebben wordt uw aanvraag doorgezet naar maximaal 4 aangesloten asbestbedrijven

Deze bedrijven zijn door ons gescreend op kwaliteit en zijn werkzaam in uw eigen regio.

Stap 3: Binnen enkele werkdagen ontvangt u de gewenste offertes

(let op: ook asbestbedrijven kunnen contact met u opnemen, dus houd uw telefoon en e-mail in de gaten!).

Uw contactpersoon Andreas de Antoni (085-0645660)

Bij elke offerte-aanvraag nemen wij altijd even telefonisch contact op met de aanvrager om zowel de echtheid van de aanvraag te controleren als ook om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.

OFFERTE ASBEST VERWIJDEREN