Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw aanvraag ontvangen en gaan daarmee gelijk voor u aan de slag. U kunt binnen enkele werkdagen enkele keurige offertes verwachten van verschillende asbestinventarisatiebedrijven en asbestverwijderingsbedrijven.

Wat gaat er nu gebeuren?

Wij gaan uw offerte-aanvraag controleren op juistheid van gegevens. Dat wil zeggen dat we controleren of er een correct telefoonnummer en e-mail adres is opgegeven, of de adresgegevens volledig zijn en nog wat meer dingen. Alles wordt gecontroleerd zodat de bedrijven die bij ons aangesloten zijn alle noodzakelijke informatie ontvangen om voor u een mooie offerte op maat te maken. Het kan zijn dat gegevens niet kloppen (zoals een niet-werkend telefoonnummer). In een dergelijk geval kunnen we helaas de offerte-aanvraag niet doorsturen en zult u geen offertes ontvangen. De reden daarvoor is dat het bedrijven tijd en geld kost om een goede offerte te maken en indien dat gebeurt op basis van foutieve gegevens dan is dat een pure verliespost. Heeft u per abuis onvolledige gegevens gestuurd? Mail ons dan de juiste gegevens via info@asbest-experts.nl of verzend het formulier nogmaals, maar nu met de correcte gegevens.

Wanneer krijgt u de offertes binnen?

Onze partners willen u zo snel mogelijk van een prijs voorzien en het streven is om dat binnen enkele uren tot enkele werkdagen te doen. Niet voor elk product of dienst kan heel snel een vrijblijvende offerte worden opgemaakt: het kan noodzakelijk zijn dat het bedrijf meer informatie moet opvragen of langs moet komen om de situatie te bekijken. Ook kan er sprake zijn van een vakantieperiode (bijvoorbeeld de bouwvak) waardoor het tot soms wel enkele weken kan duren.

Echt gratis?

Ja, het aanvragen en ontvangen offertes en aanvullende informatie zoals folders en brochures is volledig gratis en alles is volledig vrijblijvend voor u. Natuurlijk hopen onze partners dat zij een kans maken om u een geoffreerd product of dienst te leveren, maar dat is volledig aan u.

OFFERTE ASBEST VERWIJDEREN