Disclaimer

Wat kost asbest verwijderen of inventariseren?

Vrijblijvend documentatie en offertes Aanvragen<br>Asbestinventarisatie<br>Asbestverwijdering<br>(klik voor het aanvraagformulier)

Treechicken BV

Asbest-experts.nl is een website die ontwikkeld is en beheerd wordt door Treechicken BV, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van relevante informatie over (actuele) technische onderwerpen zoals onder andere asbest en asbestverwijdering. Treechicken BV is zelf echter geen erkend adviseur, intermediair of installateur.

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Treechicken BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Treechicken BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Treechicken BV is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Op deze website en het gebruik daarvan is het Nederlands Recht van toepassing. Gebruik van deze website betekent dat u notitie hebt genomen van bovenstaande en dat u bovenstaande accepteert.

(C) 2007 2021/2022 - Alle rechten voorbehouden

asbest gecertificeerde bedrijven

Professioneel asbest verwijderen met containment

Asbest in en rondom de woning

Asbest komt in en rondom de woning op een aantal verschillende plaatsen voor, dus houd daar rekening mee wanneer u gaat verbouwen of dit op een andere manier vrij kan komen. Ga na of u de aanwezige asbest aan dient te geven op het moment dat u dit tegenkomt en laat het asbest op de juiste manier verwijderen. U kunt zich op basis van de asbest info een goed beeld vormen van waar u rekening mee dient te houden, zodat u hier op de juiste wijze mee om kunt gaan.

Asbest verwijderen

Wilt u asbest laten verwijderen? Neem contact op met een bedrijf dat voor u de inventarisatie uit kan voeren en u vervolgens van dienst kan zijn met het daadwerkelijk verwijderen hiervan. Schat op basis van onze asbest info de kosten in en maak eventueel gebruik van de subsidies voor bedrijven. Als particulier dient u de kosten zelf te dragen en daarmee te zorgen voor een veilige situatie voor u en uw omgeving. Asbest beschikt over een groot aantal zeer waardevolle eigenschappen, maar is helaas een materiaal dat schadelijk is voor onze gezondheid en daarom vraagt om een voorzichtige aanpak.

ASBEST-EXPERTS.NL

Informatieve website over asbest. Lees hier alles over o.a. het herkennen van asbest, het inventariseren en verwijderen hiervan, de kosten en subsidies. <br>Tevens kunt u geheel gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij aangesloten asbestexperts. (alle disciplines, landelijke dekking)